Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Eigenlijk twijfel ik er zelfs niet aan dat we dit jaar kampioen worden”

Eigenlijk twijfel ik er zelfs niet aan dat we dit jaar kampioen worden

Club Brugge verloor zondag met 3-2 van KRC Genk, maar staat na 28 speeldagen in de Jupiler Pro League wel nog altijd op kop. Toch zal het straks in de play-offs beter moeten in de toppers buitenshuis… 

Slechts één zege in de laatste tien competitiewedstrijden op bezoek bij de G5. Niet de meest hoopgevende statistiek, maar Michel Preud’homme was na afloop allesbehalve uit zijn lood geslagen. “Hebben we niet op KV Oostende gewonnen?”, reageerde de Brugse coach. “Vierde staan die toch, hé? Dat lijkt mij wel een topper.”

“Een statistiek is maar een statistiek”, gaat Preud’homme verder in Het Nieuwsblad. “Als je kijkt naar onze competitie zul je zien dat elke ploeg het moeilijk heeft op bezoek bij een concurrent. Dat is niet alleen het geval voor Club Brugge.”

Thomas Meunier stond zijn coach daarin bij. “Op bezoek bij de toppers is het niet altijd super, maar in tegenstelling tot heel wat clubs zijn wij er wel in geslaagd een reeksje neer te zetten. En we hebben AA Gent al verslagen, dat geeft ook vertrouwen.”

“Of deze nederlaag de Brugse machine beschadigt? Nee!”, lacht Meunier de druk weg. “Deze keer is het niet gelukt, maar ik denk dat we dit jaar wel klaar zullen zijn op het juiste moment. We zullen zeker geen slechte play-offs spelen. Eigenlijk twijfel ik er zelfs niet aan dat we dit jaar kampioen zullen worden”, besluit onze rechtsachter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws