Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Duarte scoort tegen Valencia (en heeft heuglijk nieuws)

Duarte scoort tegen Valencia (en heeft heuglijk nieuws)

Zaterdagavond ging Oscar Duarte met Espanyol op bezoek bij Valencia. De ex-speler van Club bracht zijn ploeg op voorsprong, maar dat leverde geen punten op. Zo blijft Espanyol zeventiende en zit het volop in degradatiestrijd.

Geen Mathew Ryan bij Valencia. Nu Diego Alves terug fit is, moet de Australische goalie vrede nemen met een plaatsje op de bank. Bij Espanyol stond Duarte na zijn horrordebuut tegen Real Madrid wél in de basis.

Vorige week kreeg Duarte geen speelminuten, maar ging Espanyol opnieuw zwaar onderuit (0-5 tegen Real Sociedad). Tegen Valencia bedankte hij zijn eerste basisplaats met een kopbaldoelpunt. Dat vierde de Costa Ricaan door de bal onder zijn shirt te steken. Wellicht is Duarte Junior dus op komst. Proficiat Oscar! 🙂

Bekijk het doelpunt van Duarte

Wie wil kan de volledige samenvatting van Valencia – Espanyol (2-1) hier bekijken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws