Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Driedubbele pech voor topschutter Castillo

Pech voor topschutter Castillo

Nicolas Castillo speelt momenteel de pannen van het dak in zijn thuisland. De 23-jarige Chileen scoorde maar liefst tien keer in zes wedstrijden bij Universidad Católica.

Afgelopen weekend verloren Castillo & co wel met 4-3 van O’Higgins, waardoor ze de leidersplaats moesten afstaan. Daarnaast had de huurling van Club Brugge – die twee doelpunten voor zijn rekening nam – nog twee andere tegenvallers te verwerken.

Castillo moest na de match namelijk naar het ziekenhuis afgevoerd worden. Hij bleek een hersenschudding opgelopen te hebben door een botsing. Tot overmaat van ramp liep hij eveneens een bloeduitstorting in de quadriceps op. Dat meldt de medische staf op de officiële website van de Chileense topclub. Wellicht is Castillo 3 tot 4 weken out.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws