Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Drie selfiekoningen bij Club Brugge

Drie selfiekoningen bij Club Brugge

Zoals de meeste eersteklassers had ook Club Brugge een open training op het programma staan tijdens de krokusvakantie. Daardoor konden woensdag heel wat jonge fans hun blauw-zwarte helden aan het werk zien. Maar wie zijn nu de populairste spelers bij Club?

Waar de gemiddelde Club-fan vroeger voornamelijk op handtekeningenjacht ging, wordt vandaag de dag vooral getracht om een selfie te scoren. De publiekslievelingen moesten hun welverdiende douche na de oefensessie dan ook even uitstellen.

Vooral Abdoulay Diaby was gisteren erg populair. De Franse Malinees was afgelopen week immers erg belangrijk in de dubbele zege tegen AA Gent. Diaby zocht volgens Het Nieuwsblad als laatste de kleedkamer op. Daarnaast was er ook veel belangstelling voor kapitein Timmy Simons en Hans Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws