Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Door psychologisch voordeel kunnen wij nu iedereen aan!”

Door psychologisch voordeel kunnen wij nu iedereen aan!

Abdoulay Diaby blaakt van zelfvertrouwen. Je zou voor minder natuurlijk als topschutter van Club Brugge. En zeker na de dubbele zege tegen AA Gent, waarbij de Franse Malinees erg belangrijk was voor blauw-zwart.

Zeven matchen op rij kon Club niet winnen van de Buffalo’s, maar afgelopen week was het twee keer prijs. “Psychologisch hebben we nu een voorsprong genomen. Door die zeges zijn alle twijfels weg. We weten nu dat we Gent aankunnen, we weten nu dat we kampioen kunnen worden”, aldus Diaby.

“Onze groep is zich nu nog meer bewust van de kwaliteiten”, gaat hij verder. “En met de goesting en de discipline erbij, kunnen we iedereen aan. Volgens mij speelt Club kampioen dit jaar. Echt waar. Het zal tussen ons, Gent en Anderlecht gaan. Maar wij halen het. Daar ben ik van overtuigd.”

“Of er iemand is waar ik schrik van heb? Nee, alleen van journalisten, want die kunnen soms lastige vragen stellen”, besluit Diaby al lachend in Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws