Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit zijn volgens Meunier de beste 11 spelers in de Jupiler Pro League

Dit zijn volgens Meunier de beste 11 spelers in de Jupiler Pro League

Thomas Meunier was maandagavond te gast bij La Tribune. De rechtsachter van Club Brugge mocht er onder meer zijn ideale Jupiler Pro League-elftal samenstellen. 

Meunier mocht daarbij géén beroep doen op Brugse spelers. Onder de foto licht de 24-jarige verdediger zijn keuze voor onderstaande namen toe.

Meunier kiest beste elftal Jupiler Pro League

“In doel kies ik voor Sels (Gent). Hij is een betrouwbaar sluitstuk. Op de rechtsachter Foket (Gent), omdat hij een offensieve back is in het systeem van Vanhaezebrouck.” Centraal achteraan zouden Kabasele (Genk) en Martos (Charleroi) een goed duo zijn volgens Meunier.

Op links staan er met Obradovic (Anderlecht) en Praet (Anderlecht) twee namen die er dit seizoen in slaagden om Club in Jan Breydel pijn te doen. “Vooral Praet heeft ons toen laten afzien. Obradovic iets minder. Ik ben vooral fan van de goeie passing van hem. En van Praet vind ik zijn tomeloze inzet bewonderenswaardig.”

Voorts kiest Meunier voor Hanni (KV Mechelen), Trebel (Standard), Najar (Anderlecht) en Ndongala (Charleroi) op het middenveld. “Hanni hoort thuis in de top 5 van de Gouden Schoen”, vertelt de Brugse rechtsachter aan RTBF. Gounongbe (Westerlo) is voor Meunier de beste aanvaller van het moment. “Hij verdient een plaats in de spits bij een ploeg uit de top 6.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws