Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dirar gaat helemaal door het lint en krijgt twee gele kaarten in één klap

Dirar gaat helemaal door het lint en krijgt twee gele kaarten in één klap

Toen Nabil Dirar nog bij Club Brugge speelde (2008-2012), durfde hij zich wel eens in negatieve zin laten opmerken. Bij AS Monaco viel hij daar minder en minder op te betrappen en werd hij naar eigen zeggen echt volwassen. Maar zaterdagavond kwam zijn oude temperament nog eens boven. En hoe!

In de thuiswedstrijd tegen Nice moest Monaco de drie punten thuis houden om op een comfortabele tweede plaats te blijven staan. Bij een 0-0-tussenstand en na 3 minuten spelen in de tweede helft kreeg ex-speler Dirar een gele kaart.

Daar was hij het niet bepaald mee eens. Dat liet hij iets té opzichtig merken, wat hem prompt een nieuw geel karton en bijgevolg de uitsluiting opleverde. De Monegasken wonnen de wedstrijd uiteindelijk toch nog met 1-0.

Dirar schreeuwt in het gezicht van de scheidsrechter


Red Card Nabil Dirar – Monaco 0-0 Nice (06.02… door 109253pr

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws