Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby schiet Club naar de bekerfinale

Diaby schiet Club naar de bekerfinale

Dankzij een uitstekende organisatie is Club Brugge erin geslaagd om de 2-1-nederlaag in de heenmatch tegen AA Gent recht te trekken. Jan Breydel daverde als vanouds en genoot met volle teugen. 

Club begon met erg veel enthousiasme aan zijn wedstrijd tegen Gent. Dat werd na nog geen minuut spelen al bijna beloond door een doelpunt van Vanaken. Vervolgens liet blauw-zwart de bal aan de Buffalo’s en was het zelf vooral gevaarlijk in de omschakeling.

Na 20 minuten profiteerde Club van slap verdedigend werk bij de Gentenaars. Abdoulay Diaby nam het openingsdoelpunt voor zijn rekening. Gent probeerde wel, maar kon Butelle nauwelijks bedreigen. Zo ging Club met een verdiende 1-0-voorsprong de rust in.

In de tweede helft een gelijkaardig spelbeeld, met vooral erg veel strijd. Al was het opletten geblazen toen Milićević een vrijschop staalhard op doel trapte. Butelle stond echter pal. In het laatste half uur waren er kansjes aan beide kanten, maar Club trok uiteindelijk aan het langste eind en mag, net zoals vorig jaar, naar de bekerfinale!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws