Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby reageert op fans die hem uitfloten

Diaby reageert op fans die hem uitfloten

Abdoulay Diaby vond in totaal al 15 keer de weg naar doel voor Club en gaf 5 assists. Maar in het begin van zijn Brugse periode gebeurde het wel eens dat de Franse Malinees uitgefloten werd.

“Ik kon het allemaal wel begrijpen”, haalt Diaby zijn schouders op. “Want ik heb nu eenmaal kansen gemist in belangrijke wedstrijden, onder meer tegen Manchester United. Ach, zelfs Ronaldo is bij Real al uitgefloten. Niet elke supporter heeft evenveel verstand van voetbal.”

“Geloof me: het gefluit deed me niets”, gaat hij verder in Het Nieuwsblad. “Waarom zou het ook? Voetbal is niet alles in het leven. Ik heb thuis een fantastisch gezin met twee zoontjes. Je kunt niet iedereen plezieren. Maar ik moet toegeven dat de kritiek me wel nog harder heeft doen werken op training.” En met succes. Want na de nederlaag tegen Manchester nam Diaby vier doelpunten voor zijn rekening in de 7-1-zege tegen Standard.

“Dat bewijst dat ik goed met de negatieve commentaren kon omgaan. Bovendien speelde ik meestal op de flank, wat niet mijn beste positie is. Als centrumspits bij Moeskroen liep het super, dan is het toch normaal dat ik hier ook diep wil spelen? Ik heb daarover een gesprek gehad met de trainer. Sindsdien sta ik centraal. Ik hoop dat het zo blijft, maar ik zal de keuzes altijd respecteren. Al vind ik: de beste moet spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws