Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten Oostende opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Oostende opzijzetten

Zondagnamiddag gaat Club Brugge in het Albertparkstadion op zoek naar een nieuwe driepunter. Oostende zal er echter alles aan doen om de punten thuis te houden. De Kustboys willen hun plaats in Play-Off I immers graag verzekeren. Michel Preud’homme en Yves Vanderhaeghe rekenen op onderstaande namen om het verschil te maken.

In aanloop naar de wedstrijd tegen Oostende zag Preud’homme heel wat kwaaltjes bij zijn spelers. Vossen (teen) en Vormer (buikspieren) moesten beiden twee dagen forfait geven. En ook Diaby heeft nog altijd last van zijn adductoren. Het drietal kon namiddag echter meetrainen en maakt deel uit van de selectie.

Cools is er zondag sowieso niet bij. Hij kon de hele week niet trainen door last aan de patellapees van zijn knie. Gedoz en Pereira hervatten deze week de groepstraining, maar beide Brazilianen geraakten niet klaar voor de wedstrijd van morgennamiddag.

Yves Vanderhaeghe kan op zijn beurt niet rekenen op doelman Ovono. Hij wordt vervangen door Biebauw. Ook Antunes is geblesseerd. Met Joseph Akpala, David Rozehnal, Brecht Capon en Michiel Jonckheere zijn er heel wat ex-spelers van Club in de selectie van KVO.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Mechele, Engels, Denswil, Poulain, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Agu, Claudemir, Vormer, Vanaken en Coopman

Aanvallers: Refaelov, Dierckx, Diaby, Vossen en Izquierdo

Selectie Oostende

Biebauw, Chopin, Milic, Rozehnal, Godeau, Capon, Lukaku, De Schutter, Vandendriessche, Jali, Siani, Jonckheere, Berrier, El Ghanassy, Canesin, Musona, Akpala en Cyriac.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws