Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten Gent opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Gent opzijzetten

Zondagnamiddag gaat Club Brugge voor de tweede keer op vijf dagen op zoek naar een overwinning tegen de Buffalo’s. Na de fantastische halve finale in de Beker van België aast Gent op revanche. Al is ook blauw-zwart geprikkeld door de opmerkelijke uitlatingen van Hein Vanhaezebrouck. 

Michel Preud’homme kan morgen geen beroep doen op geblesseerden Leandro Pereira, Bernie Ibini en Michaël Cordier. Doelpuntenmaker Abdoulay Diaby had na de bekermatch van woensdag last van zijn lies, maar het goede nieuws is dat hij wél in de selectie zit. Mikel Agu, Wesley Moraes, Sander Coopman en Boli Bolingoli ontbreken net zoals woensdag in de 21-koppige selectie.

Hein Vanhaezebrouck kan op zijn beurt niet rekenen op geblesseerden Hannes Van der Bruggen, Gustav Wikheim en Peter Olayinka. Ook Mbark Boussoufa zal er opnieuw niet bij zijn. De Nederlandse Marokkaan reist terug naar Moskou om er de laatste transferformaliteiten af te handelen. Rami Gershon keert tot slot terug uit blessure.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, Cools, De fauw, Mechele, Engels, Poulain, Denswil en De Bock

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vossen, Izquierdo en Dierckx

Selectie AA Gent

Matz Sels, Brian Vandenbussche, Rafinha, Kalifa Coulibaly, Thomas Matton, Laurent Depoitre, Renato Neto, Simon Diedhiou, Stefan Mitrovic, Sven Kums, Kenny Saief, Rob Schoofs, Lucas Deaux, Brecht Dejaegere, Yannick Thoelen, Nana Asare, Lasse Nielsen, Moses Simon, Thomas Foket, Rami Gershon en Danijel Milicevic.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws