Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Devroe blikt terug op Brugse periode: “Trainer zei me dat hij niets met Perisic kon doen”

Devroe blikt terug op Brugse periode Trainer zei me dat hij niets met Perisic kon doen

Van 2007 tot 2011 was Luc Devroe bij Club Brugge actief als manager. Hij zorgde ervoor dat enkele mooie namen richting Jan Breydel kwamen. Intussen is de oud-doelman sportief directeur bij KV Oostende. 

“Het meest trots ben ik op Antolin Alcaraz die quasi gratis en voor een salaris waar vandaag in Oostende nog amper voetballers voor spelen, naar Club kwam. Maar op het WK in Zuid-Afrika was hij wel titularis voor Paraguay”, vertelt Devroe in Sport/Voetbalmagazine.

Daarnaast was Devroe erg tevreden over de overgang van Ivan Perisic. “Ik wilde hem in maart al, maar toen kwam Adrie Koster Jacky Mathijssen vervangen. Koster wilde Nederlanders, met Perisic kon hij niets doen. In augustus is hij toch gekomen voor 200.000 euro. Afgelopen zomer is hij door Wolfsburg verkocht voor 22 miljoen euro en tegenwoordig staat hij in de basis bij Inter.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws