Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Depoitre: “Bij Club doen ze alsof ze de Wereldbeker gewonnen hebben”

Depoitre Bij Club doen ze alsof ze de Wereldbeker winnen

Club Brugge won zondagnamiddag voor de tweede keer op vijf dagen tijd van AA Gent. Laurent Depoitre, die opnieuw helemaal uit de match werd gehouden door Bjorn Engels en Stefano Denswil, reageerde na afloop. 

Gent had in Jan Breydel het meeste balbezit, maar deed daar opvallend weinig mee. “Brugge liet de bal aan ons en durfde het spel niet te maken. Dat is jammer voor een ploeg die kampioen wil worden. Ze deden het wel goed op de counter en zo hebben ze twee keer kunnen winnen.”

“De verdedigers speelden meer de man dan de bal”, gaat hij verder. “Dat is hun verdienste, maar voor ons is dat frustrerend”, reageert de spits van Gent bij RTBF. “Maar dit was geen beslissende wedstrijd. Er resten nog heel wat matchen. Ik heb de indruk dat ze hier het WK gewonnen hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws