Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil na overtreding Malinovsky: “Dat doet er niet toe”

Denswil na overtreding Malinovsky Dat doet er niet toe

Club Brugge is er niet in geslaagd om een vervolg te breien aan zijn zegereeks in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart verloor met 3-2 tegen Genk, na enkele discutabele beslissingen van scheidsrechter Wim Smet.

Zo ging er een gevaarlijke overtreding van Ruslan Malinovsky op Stefano Denswil aan de 2-1 van Thomas Buffel vooraf. “Het was overduidelijk”, reageert Denswil voor de camera’s van PlaySports. “Kijk maar naar de herhaling.”

“Of ik de pijn wilde verbijten en daarom doorspeelde? Dat doet er niet toe, het was een overtreding en de scheidsrechter geeft hem niet. Daardoor valt het doelpunt van Genk.” Tot slot zag de Nederlandse verdediger nog een andere reden voor de moeilijke namiddag van blauw-zwart. “Je kan hier niet voetballen en daardoor kwamen we moeilijk in ons goeie spel van de laatste weken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws