Den Haag fans vieren feest in Brugge

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Den Haag fans vierden feest in Brugge

Zoals sommige supporters misschien al weten, heeft Club Brugge supportersbanden met ADO Den Haag, Swansea, Legia Warschau en Juventus. De vriendschap met de Nederlanders is echter het grootst, wat gezien de afstand ook logisch is.

Herinner jij je de Club-vlag tijdens de voorbije Champions League finale nog? In het duel tussen Juventus en FC Barcelona prijkte een blauw-zwarte vlag in het Juventus-vak. Eén van de vele mooie voorbeelden van de supportersbanden die Club met andere ploegen heeft.

Vlag Club Brugge in Champions League finale

Afgelopen week zakten onze vrienden van ADO Den Haag massaal af naar Jan Breydel voor de bekerwedstrijd tegen Gent. Met zo’n 100 kwamen ze blauw-zwart mee aanmoedigen. En ook zondag was een groep ADO-fans van de partij, herkenbaar aan de groen-gele kleuren. Sjaals werden uitgewisseld en er werd vooral veel plezier gemaakt.

Club Brugge en zijn supportersbanden

“Club-fans, afgelopen week hebben wij echt van jullie genoten”, vertelt Dave van Fansup Den Haag aan BlauwZwartFans. “Mooi om te zien hoeveel sfeer jullie maakten. Wij komen zeker nog terug”, klinkt het. Ze stuurden ons ook enkele sfeerfilmpjes en foto’s van Club- en Den Haag-fans die verbroederen.

Club-vlag bij ADO Den Haag

Club-fans in ADO Den Haag

Vrienden van Den Haag, bedankt voor de geweldige steun. Jullie brengen duidelijk geluk. Het was fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar. Binnenkort komen wij ook nog eens naar Nederland!

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws