Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse ziet vijf uitblinkers bij Club: “Opmerkelijk tegen AA Gent”

Degryse ziet vijf uitblinkers bij Club: "Opmerkelijk tegen AA Gent"

Club Brugge mag terugblikken op een fenomenale week. De bekerfinale is een feit en na zondagnamiddag staat Club ook op kop in de Jupiler Pro League. Marc Degryse analyseert.

“Het meest opmerkelijke vond ik dat Club twee keer de nul heeft weten te houden. Tegen Gent is dat enorm straf. Club deed me gisteren bij momenten denken aan het team dat verleden jaar een sterke reeks neerzette in Europa en de competitie.”

“De prestatie was nu in elk geval completer dan woensdag in de beker”, gaat hij verder in HLN. “Vooral met dank aan de voortdurende druk met elf over het hele veld. Enkele voorbeelden: Simons speelde voor zijn verdediging in plaats van ertussen, achterin staat een ijzersterk duo met Engels en Denswil, De Bock voetbalt niet langer passief en Butelle heeft présence. Het hele team verdient een dikke pluim qua wedstrijdmentaliteit.”

“Mentaal zullen deze zeges Club in elk geval een boost geven. Dat zal ook helpen om het goeie voetbal terug te vinden. Het geloof in de titel en de bekerwinst zal deze week toegenomen zijn. Ik verwacht dat Michel Preud’homme zijn groep geen kans zal geven om te verslappen. Er zijn ook geen excuses meer: dit Club bezit een brede, sterke kern en de spelers zullen frisser aan de play-offs kunnen beginnen dan vorig jaar. Ze zijn hierop voorbereid. Club zal dus meedoen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws