Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse heeft raad voor Club-speler: “Af en toe een voorzet mag wel”

Degryse heeft raad voor Club-speler: "Af en toe een voorzet mag wel"

Club Brugge pakt door de 0-2-zege bij Oostende achttien op achttien en is zo aan een indrukwekkende reeks bezig. Dat ziet ook Marc Degryse.

Michel Preud’homme stopte de voorbije wedstrijden met roteren en lijkt zijn basiselftal gevonden te hebben. Op de flanken geeft hij de voorkeur aan Refaelov en Izquierdo. De Israëliër had een voet in de laatste 6 (!) doelpunten van blauw-zwart en ging dan ook met de meeste aandacht lopen. Maar ook de Colombiaanse sneltrein maakt indruk op Degryse.

“Izquierdo is een echte flankspeler en dat is ook wel gunstig in het systeem van Club Brugge. Hij zoekt altijd de man op aan de buitenkant, maar daarna heeft hij de neiging om te veel voor eigen succes te gaan. Af en toe een voorzet mag wel. Met zijn snelheid doet hij wel veel verdedigers pijn en het is goed dat hij tegenwoordig al meer variatie in zijn spel legt. In het afwerken moet hij wel nog wat preciezer worden”, aldus de analyse van Degryse in Extra Time.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws