Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Mos weet waarom het met Vazquez niet lukte tegen topploeg: “De rotte appel”

De Mos weet waarom het met Vazquez niet lukte: "Hij was de rotte appel in de mand"

Aad de Mos is van mening dat Club Brugge woensdag hét tegengif gevonden heeft om de machine van AA Gent af te stoppen. Sterker nog, hij ziet de Buffalo’s zondag opnieuw onderuit gaan.

Vijf maanden geleden predikte de Mos al dat blauw-zwart Vazquez beter kwijt dan rijk is. “Hij was de rotte appel in de mand. Een ‘alibi nummer 10’. Tegen de kleine clubs kon hij mee, maar niet in grote matchen aan een hoog tempo, zoals tegen Gent of Anderlecht.”

“Als je als ploeg voortdurend moet schakelen, dan ben je verloren als er één niet meedoet. Vazquez wou op het schaakbord altijd de koning zijn, maar die status kan je enkel opeisen als je Messi of Ronaldo bent. Niet als je van Barcelona B komt.”

“Of Gent zondag revanche neemt? Nee”, gaat de Nederlandse analist verder. “Ik zie ze opnieuw kopje ondergaan. Club laat dit gevoel niet meer los, denk ik. En die van Gent moeten zondag weer die bus op richting Jan Breydel. Weer datzelfde decor, diezelfde sfeer, diezelfde overgave bij de tegenstander. Dan begin je eigenlijk al met een achterstand. Eén iets kan hen redden: een vondst van Hein”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws