Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Bock reageert op strafschopfout: “Ik snap het niet goed”

De Bock reageert op strafschopfout: "Ik snap het niet goed"

Club Brugge ging zondagnamiddag met 3-2 onderuit in de zandbak van KRC Genk. Toch had die score er ook anders kunnen uitzien. Dat vond ook Laurens De Bock.

Zo waren er enkele scheidsrechterlijke beslissingen van Wim Smet duidelijk in het voordeel van de thuisploeg. “Ik denk dan meteen aan die strafschop”, vertelt Laurens De Bock. “Sandy Walsh bleef op me liggen om te voorkomen dat ik zou rechtstaan. Ik wil me gewoon rechttrekken hé. Ik snap niet goed wat daar aan de hand was.”

Minder reden tot discussie bij de 2-1 van Thomas Buffel, waar een overduidelijke fout van Ruslan Malinosvky op Stefano Denswil aan vooraf ging. “Dat was duidelijk, maar de scheidsrechter liet gewoon doorspelen. Daardoor stonden we allemaal uit positie en kon Genk scoren.”

Tot slot had Club zelf ook een lichte strafschop kunnen krijgen. “Er was een foutje op Claudemir, maar daarover wil ik niet klagen. Er kon gefloten worden, maar een zuivere strafschop was het niet”, besluit de Bock bij Voetbalkrant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws