Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij KRC Genk en Club Brugge

De 11 namen bij KRC Genk en Club Brugge

Omstreeks 14.30 uur gaan Michel Preud’homme en zijn manschappen op zoek naar een achtste opeenvolgende overwinning in de Jupiler Pro League. Daarvoor moet Club wel voorbij Racing Genk zien te geraken. Opvallend: de Limburgers konden dit seizoen nog geen enkele topper winnen, maar speelden wel twee keer gelijk tegen Anderlecht.

Preud’homme kan tegen Genk geen beroep doen op Abdoulay Diaby (hamstrings), Ruud Vormer (buikspieren), Dion Cools (patellapees) en Bernie Ibini (kuitbeen). Daardoor verschijnt Jelle Vossen tegen zijn ex-ploeg aan de aftrap. Lior Refaelov, die eerder deze week al last had van zijn buikspieren, valt in extremis af. Sander Coopman vervangt hem.

Bij de thuisploeg is Neeskens Kebano (griep) niet fit genoeg om te spelen. Peter Maes kiest voor Ruslan Malinovsky als zijn vervanger. Scheidsrechter van dienst is Wim Smet.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling KRC Genk

Bizot, Walsh, Dewaest, Kabasele, Hamalainen, Ndidi, Pozuelo, Malinovsky, Bailey, Buffel en Karelis

Wisselspelers: Köteles, Kumordzi, de Camargo, Uronen, Heynen, Buyens en Samatta

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws