Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Westerlo

De 11 namen bij Club Brugge en Westerlo

Club Brugge gaat op de 27ste speeldag in de Jupiler Pro League op zoek naar een nieuwe driepunter en bijgevolg 21 op 21. Daarvoor moet het wel voorbij Westerlo. De Kemphanen willen echter een vervolg breien aan hun 2-0-overwinning tegen Standard en hopen ook in Jan Breydel op een stunt.

Michel Preud’homme kan tegen Westerlo geen beroep doen op Ruud Vormer (buikspieren), Leandro Pereira (enkel), Dion Cools (patellapees) en Jelle Vossen (geschorst). Vooral onze Nederlandse sterkhouder staat nog een tijdje uit voorzorg aan de kant. Hij mikt op een terugkeer op de slotspeeldag tegen OHL.

Bob Peeters kan op zijn beurt geen beroep doen op Benjamin De Ceulaer, Igor Lolo, Nils Schouterden en Stijn Jeurissen. Frederik Geldhof is vanavond de scheidsrechter van dienst. Als Club wint, legt het de druk bij AA Gent, dat zondag op bezoek gaat bij Oostende. Met het nieuwe Brugse ritueel mag dat geen probleem zijn! 🙂

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Westerlo

Van Langendonck – Apau, Schuermans, Daems, Mustoe – Verschueren, Henkens, Hyland, Lecomte, Cools – Gounongbe

Wisselspelers: Van Hout, Koffi, Aoulad, Ruyssen, Molenberghs, Matthys en Visnakovs

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws