Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

Het is zover! Binnen een uurtje begint Club Brugge aan zijn strijd om een bekerfinale tegen Standard af te dwingen. Het moet daarvoor wel een 2-1-achterstand uit de heenmatch ophalen. Michel Preud’homme en Hein Vanhaezebrouck sturen onderstaande namen het veld op.

Preud’homme kan tegen de Buffalo’s geen beroep doen op geblesseerden Leandro Pereira (enkel) en Bernie Ibini (kuitbeenbreuk). Verder was er ook geen selectieplaats voor Mikel Agu, Boli Bolingoli, Sander Coopman en Wesley Moraes.

Vanhaezebrouck kan op zijn beurt niet rekenen op geblesseerden Hannes Van der Bruggen en Peter Olayinka. Voor Rami Gershon, die terugkeert uit blessure, komt de match op Jan Breydel te vroeg. Tot slot is ook winteraanwinst Mbark Boussoufa er niet bij. Vanhaezebrouck liet de Marokkaan uit zijn selectie.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Gent

Sels – Nielsen, Mitrovic, Asare – Foket, Kums (c), Neto, Milicevic, Simon – Dejaegere, Depoitre

Wisselspelers: Vandenbussche, Rafinha, Coulibaly, Matton, Diedhiou, Saief, Schoofs, Deaux en Wikheim

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws