Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

Zondagnamiddag treft Club Brugge voor de tweede keer op vijf dagen AA Gent. Na de 1-0-overwinning in de halve finale van de Beker van België wil blauw-zwart ook in de competitie de Buffalo’s verslaan. Club heeft de beste thuisreputatie, Gent de beste uitreputatie. 

Preud’homme kan vandaag niet rekenen op geblesseerden Pereira, Ibini en Cordier. Agu, Moraes en Coopman zitten niet in de selectie. De Brugse coach kiest voor dezelfde elf als woensdag en roteert dus niet.

Vanhaezebrouck kan op zijn beurt geen beroep doen op geblesseerden Van der Bruggen, Wikheim en Olayinka. Boussoufa keerde terug naar Moskou om er de laatste transferformaliteiten af te handelen. De Gentse coach weert Foket uit de basis. Rafinha is zijn vervanger. Scheidsrechter van dienst is Sébastien Delferière.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling AA Gent

Sels – Nielsen, Mitrovic, Asare – Rafinha, Kums (c), Neto, Milicevic, Simon – Dejaegere, Depoitre

Wisselspelers: Vandenbussche, Coulibaly, Matton, Diedhiou, Saief, Schoofs, Deaux, Foket en Gershon

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws