Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Datum bekerfinale ligt zo goed als vast, aanvangsuur nog niet

Datum bekerfinale ligt zo goed als vast, aanvangsuur nog niet

In eerste instantie zou de bekerfinale tussen Club Brugge en Standard op zaterdag 19 maart plaatsvinden. Maar de Belgische voetbalassociatie meldde al snel dat er nog geen definitieve datum was. De wedstrijd kan immers ook op zondag 20 maart afgewerkt worden.

De Voetbalbond suggereerde om de finale op zaterdag 19 maart (om 20.45 uur) te laten doorgaan, maar na overleg met Club en Standard zou er gisteren beslist zijn om op zondag 20 maart te spelen. Al moet de burgemeester van Brussel wel nog zijn akkoord geven vooraleer de datum met zekerheid vastligt. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Over het aanvangsuur is er ook nog geen consensus. De aftrap kan zowel om 15 als 16 uur. Vorig jaar stond die gepland om 18 uur, al werd er toen door fileproblemen pas officieel begonnen om 18.30 uur.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws