Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coucke deelt serieuze sneer uit aan Vanhaezebrouck

Coucke deelt serieuze sneer uit aan Vanhaezebrouck

AA Gent speelt momenteel een duel op bezoek bij KV Oostende. Het Albertparkstadion zal voor de allerlaatste keer als decor dienen voor een wedstrijd in de Jupiler Pro League. Straks verhuist de Kustploeg immers naar Roeselare. 

Aan de rust staat het 3-2 in het voordeel van KVO, maar die stand had ook helemaal anders kunnen zijn. Zo kregen de Buffalo’s een lichte penalty terwijl de thuisploeg er een duidelijke onthouden werd.

Marc Coucke reageerde zoals wel vaker erg gevat via Twitter. Zo stuurde hij bovenstaande tweet over Vanhaezebrouck de wereld in… “Ik vond dat er hier en daar een ‘Smet’ op de wedstrijd zat”, voegde hij eraan toe tijdens de rust.

“Hein speelde woensdag tegen Duitsers en klaagde over de Belgische scheidsrechters. Je moet hem het spelletje niet leren”, vertelt Coucke aan PlaySports. “En normaal klaag je niet als je 3-2 voorstaat, maar het had ook 4-1 kunnen zijn. Het was volgens mij penalty en vandaar dat ik denk dat Hein deze keer wél tevreden zal zijn over de scheidsrechter.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws