Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coucke bedankt Club Brugge

Coucke bedankt Club Brugge

Club Brugge won zondagnamiddag met 0-2 bij Oostende na doelpunten van Refaelov en Vanaken. Marc Coucke verkondigde naar goede gewoonte zijn mening op Twitter en had daarbij lof voor blauw-zwart.

Oostende had – vooral in de tweede helft – genoeg kansen om te scoren, maar miste precisie in de afwerking. “Bij momenten waren we goed. Het was een gesloten wedstrijd, maar halfweg de eerste helft kwamen we beter in de wedstrijd en hadden we zelfs overwicht. En dan valt die goal. In de tweede helft was het eigenlijk net hetzelfde scenario. We spelen goed, maar slikken plots een goal”, citeert Het Nieuwsblad Yves Vanderhaeghe.

Ook Marc Coucke kon zich neerleggen bij de nederlaag van zijn ploeg. Hij was vooral Club en zijn fans dankbaar voor de faire en sportieve sfeer. Er zaten onder meer heel wat Club-fans in de KVO-vakken, maar dat zorgde niet voor problemen.

Zo zie je maar, verliezen kan ook op deze manier. Wij kennen iemand die daar eens een voorbeeld aan mag nemen! 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws