Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club zegt ‘njet’ tegen oude bekende

Club zegt 'njet' tegen oude bekende

De laatste transferdag verloopt – tot dusver althans – rustig bij Club Brugge. Voorlopig is er immers enkel nieuws over Jean-Charles Castelletto. De jonge Fransman trekt op uitleenbasis (zonder aankoopoptie) naar Moeskroen. Al werd er vandaag ook nog een ex-speler aangeboden bij blauw-zwart.

Zo polste het Duitse Mainz 05 in extremis of Club Brugge geen interesse had in Niki Zimling, maar blauw-zwart bedankte. Eerder had Club ook al aangegeven dat het een terugkeer van zijn 30-jarige ex-speler (2011-2013) niet zag zitten.

Zimling werd het voorbije jaar aan Ajax uitgeleend, maar dat werd geen succes. Hij speelde er voornamelijk bij de beloften. Dit seizoen haalde hij nog maar één keer de bank bij Mainz 05. Uiteindelijk gooide FSV Frankfurt hem een reddingsboei. De Duitse tweedeklasser huurt de middenvelder tot het einde van het seizoen. Dat weet Het Nieuwsblad.

Volgens interne bronnen zou er overigens niet langer naar een uitleenbeurt gezocht worden voor linksachter Lennert De Smul. Hij zou geblesseerd zijn en blijft bij Club. Tot slot is de kans klein dat er alsnog een oplossing komt voor doelman op overschot Sinan Bolat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws