Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club wil nog transfersom vangen voor Dioudis

Club wil nog transfersom vangen voor Dioudis

Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen dat het Griekse Panionios Club-doelman Sokratis Dioudis graag wil overnemen. Zij huren de 23-jarige goalie en zijn erg tevreden over zijn keeperskwaliteiten. Blauw-zwart ziet een overgang wel zitten, maar wil een transfersom ontvangen.

Dioudis heeft bij Panionios 900 minuten op de teller staan en veroverde er al snel een basisplaats. In zijn laatste vijf competitiewedstrijden slikte hij niet één tegendoelpunt.

Club verlengde het contract van de doelman tot eind volgend seizoen en bijgevolg zal de vijfde in de Griekse Super League dan ook met geld over de brug moeten komen om Dioudis definitief aan zich te verbinden.

Volgens Gazetta.gr heeft Panionios de onderhandelingen met Club al op gang gebracht. Naar verluidt vraagt blauw-zwart 200.000 euro voor zijn sluitstuk. De Griekse club is echter niet erg kapitaalkrachtig en zou dat bedrag te hoog vinden, maar er is vanzelfsprekend nog heel wat tijd om tot een akkoord te komen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws