Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club trekt op play-offstage: “Alleen maar voordelen”

Club trekt op play-offstage: "Alleen maar voordelen"

De klassieke zomer- en winterstages zijn al langer bekend, maar tegenwoordig zijn er ook ploegen die op play-offstage gaan. AA Gent zorgde vorig seizoen voor de primeur, maar dit jaar volgen Club Brugge en KV Oostende hun voorbeeld.

Twee dagen na de bekerfinale tegen Standard, op dinsdag 22 maart, vertrekt Club Brugge op play-offstage. Tot zondag 27 maart zal de blauw-zwarte delegatie verblijven in het Spaanse Estepona. Club wilde vorig seizoen al zo’n stage organiseren. “Maar door ons drukke programma hebben we dat toen niet kunnen doen”, vertelt Michel Preud’homme in Het Laatste Nieuws.

“Nu gaan we er wél gebruik van maken”, gaat hij verder. De Brugse coach ziet er immers alleen maar voordelen in. “Of we die bekerfinale nu winnen of verliezen, sowieso hebben we die stage nodig om de focus naar de play-offs te verleggen. Dan zijn we samen en kunnen we op psychologisch vlak en misschien ook wat op tactisch vlak werken. Los daarvan vind ik het ook altijd goed om er eens uit te zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws