Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club trekt aan het langste eind in West-Vlaamse derby

Club trekt aan het langste eind in West-Vlaamse derby

Club Brugge heeft ook zijn moeilijke opdracht in Oostende tot een goed einde gebracht. In een wedstrijd met veel strijd namen Refaelov en Vanaken de doelpunten voor hun rekening.

Club begon net zoals tegen AA Gent met veel strijd aan zijn wedstrijd tegen Oostende. Maar ook de Kustboys vochten voor elke meter. De eerste grote kans was voor blauw-zwart, maar Diaby slaagde er net niet in om af te drukken.

Even later liet Engels dé kans liggen om de score te openen. Zijn kopbal, die sowieso niet in doel beland zou zijn, werd nog gekeerd. Oostende prikte tegen via Rozehnal en Canesin, maar het was Club dat op voorsprong kwam. Izquierdo bediende Refaelov en die twijfelde niet. De Israëliër schoof de 1-0-ruststand keurig voorbij Biebauw.

Een sterker Oostende in de tweede helft. Gelukkig voor blauw-zwart misten de doelpogingen van Akpala, Musona, Milic en Canesin richting. Club prikte geregeld tegen via onder meer Izquierdo en Vanaken.

De thuisploeg ging nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar het was Vanaken die na een heerlijke zaalvoetbalactie scoorde. Oostende zocht de aansluitingstreffer nog, maar Musona trof de paal. Zo pakt Club 15 op 15 en springt het opnieuw naar de leidersplaats.

Samenvatting Oostende – Club (0-2)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws