Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club swingt voorbij Westerlo, maar ziet spits uitvallen

Club swingt voorbij Westerlo, maar ziet spits uitvallen

Club Brugge kende geen moeite met Westerlo en won voor de zevende opeenvolgende keer in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart pakt zo 21 op 21 en legt de druk bij AA Gent, dat zondag op bezoek gaat bij KV Oostende.

Club begon uitstekend aan zijn wedstrijd en versierde de ene na de andere kans. Na een kwartier was het al raak. Na een knappe een-twee tussen Claudemir en Izquierdo, schoot de Colombiaanse sneltrein het openingsdoelpunt tegen de touwen.

Even later bediende Meunier Vanaken. De Brugse middenvelder twijfelde niet en schoot het leer voorbij Van Langendonck. Ook Diaby kwam nog voor de rust op het scorebord.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Club haalde de voet aanvankelijk nog van het gaspedaal, maar duwde 20 minuten voor tijd nog even door. Dat resulteerde in een nieuwe resem Brugse goals. Vanaken, winteraanwinst Moraes en een owngoal van Schuermans zorgden voor de 6-0-eindstand.

Niets dan positief dus in deze wedstrijd. De Club-fans hadden zelfs de tijd om Filip Joos van antwoord te dienen. Het enige minpunt was het uitvallen van Diaby. De Franse Malinees heeft mogelijk een spierblessure opgelopen tijdens een sprint. Volgend weekend trekt Club naar de Cristal Arena.

Samenvatting Club Brugge – Westerlo (6-0)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws