Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club legt ex-speler Standard vast

Club legt ex-speler Standard vast

Michel Preud’homme beschikt momenteel over een ruime kern bij Club Brugge, maar vanzelfsprekend is er nog altijd ruimte voor jong talent. Zo heeft blauw-zwart de overgang van Reda Jaadi afgerond.

Jaadi was de afgelopen weken op proef bij Club Brugge en werd positief beoordeeld. De 21-jarige middenvelder speelde tot vorig seizoen nog voor Standard. Hij behoorde er tot de A-kern en mocht één keer invallen in de beker. In augustus werd zijn contract echter verbroken.

Het jeugdproduct van Standard mag nu dus bij Club aan de slag. Volgens Het Nieuwsblad gaat het om een overeenkomst van één jaar. Voor zijn Luikse periode speelde Jaadi nog voor Wezet en Dessel Sport. Reda Jaadi is de broer van Nabil Jaadi, die door Anderlecht in 2014 voor één miljoen euro aan Udinese verkocht werd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws