Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club komt met officieel statement na mislopen subsidiegeld: “Toekomst ziet er goed uit”

Club komt met officieel statement na mislopen subsidiegeld Toekomst ziet er goed uit

Vandaag raakte bekend dat Philippe Muyters, Vlaams minister van onder meer Innovatie en Sport, beslist heeft om de 2,5 miljoen euro die voorbestemd was voor het gezamenlijke Club Brugge – Cercle Brugge project te herverdelen naar vier andere Vlaamse clubs: Oostende, Lokeren, Antwerp en Lommel. Omdat onze groene buren in Jan Breydel willen blijven, bestempelt de Vlaamse overheid het Brugse stadiondossier immers als “fundamenteel gewijzigd”. 

Intussen heeft Club Brugge met een officieel statement gereageerd op de beslissing van minister Muyters. “Wij hebben altijd gezegd dat we ons stadion op eigen kracht zouden bouwen”, aldus voorzitter Bart Verhaeghe.

“De plannen voor ons eigen stadion worden alsmaar concreter en de toekomst ziet er goed uit. De locatie op de Blankenbergse Steenweg ligt vast, de ruimtelijke uitvoeringsplannen zijn in opmaak en we hebben een sterk dossier voor wat betreft de milieueffectenrapportage.”

“De gesprekken met de Stad Brugge lopen erg constructief, de neuzen staan in dezelfde richting en zo hopen we dat we aan de start van het seizoen 2019-2020 onze supporters van hun nieuwe voetbaltempel kunnen laten genieten met topvoetbal”, besluit Verhaeghe op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws