Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club in overleg over Brugs fandorp tijdens bekerfinale

Club in overleg over Brugs fandorp tijdens bekerfinale

De kans is groot dat er op zondag 20 maart opnieuw een groot fandorp van Club Brugge op ‘t Zand komt. De gesprekken daarover zijn alleszins al volop aan de gang.

Het initiatief moet komen van Club Brugge zelf, waar ze momenteel nog in overleg zijn. Vorig jaar stonden Ultim Events en de Brugse Duivels in voor de organisatie. Zij willen dit jaar opnieuw de handen uit de mouwen steken.

“We hebben de vraag al aan de mensen van Club Brugge gesteld en wachten nu op hun antwoord”, aldus Pieter Loosveldt, voorzitter van De Brugse Duivels in HLN. “We zouden het graag opnieuw doen, want vorig jaar was het evenement op alle vlakken een succes met 9.000 uitzinnige fans.”

Als het fandorp plaatsvindt en Club straks van Standard wint, dan komen de Brugse spelers opnieuw naar ‘t Zand voor een grote afterparty. “Het zou mooi zijn mocht er opnieuw een initiatief komen. We moedigen samenkomsten van Bruggelingen aan. Maar er is natuurlijk extra politie nodig op zo’n momenten”, besluit schepen van Evenementen Annick Lambrecht (sp.a).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws