Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-huurling schiet Beerschot-Wilrijk naar koppositie

Club-huurling schiet Beerschot-Wilrijk naar koppositie

Beerschot-Wilrijk is ook dit jaar erg ambitieus. De club mikt op de titel in derde klasse B en ontsloeg vorige week zelfs trainer Urbain Spaenhoven na enkele mindere resultaten. Opvolger Dennis van Wijk debuteerde afgelopen zondag met een zege op het veld van Woluwe-Zaventem.

Beerschot ging op bezoek bij de rode lantaarn, maar beleefde allesbehalve een gemakkelijke namiddag. De thuisploeg hield de rangen goed gesloten en belette Beerschot zo het voetballen. Toch konden de bezoekers nog voor de pauze scoren.

Niemand minder dan Club-huurling Jimmy De Jonghe nam dat doelpunt voor zijn rekening. De 24-jarige linkspoot rondde een aanval van Bjorn Ruytinx en Kevin Geudens knap af. In de tweede helft nam Woluwe-Zaventem het commando over, maar de 0-1-score bleef overeind. Zo pakt Beerschot-Wilrijk de koppositie opnieuw over van Oosterwijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws