Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club gaat motivatie halen uit woorden van Hein”

"Club gaat motivatie halen uit woorden van Hein"

Hein Vanhaezebrouck haalde gisteren uit naar Michel Preud’homme, de Brugse spelers en bij uitbreiding de hele club. Wim De Coninck reageert op de opvallende uitspraken van de Gentse coach.

“Er zit een beetje waarheid in de uithaal van Hein”, opent de analist in Stadion. “Gent is inderdaad geklopt voor het eerst in 8 wedstrijden. Club stond heel scherp en wilde per se winnen. En dat hebben ze ook gedaan. Chapeau daarvoor! Maar het is te vroeg om te zeggen dat de hiërarchie veranderd is”, gaat hij verder.

Door de uitspraken van Vanhaezebrouck is de druk op scheidsrechter Sébastien Delferière nu al immens groot. “Elke beslissing van hem zal zondag gecontesteerd worden”, vreest De Coninck. “Het zal alleszins een zeer beladen duel worden. Maar ik hoop dat het voetbal zal zegevieren, want op dit moment is het toch een wedstrijd tussen de twee beste ploegen van België.”

“Club heeft natuurlijk een geweldige thuisreputatie en uit de woorden van Hein gaan ze nog meer motivatie halen. Maar Vanhaezebrouck deert daar niet meer om. Vroeger zou hij zich nog een beetje ingehouden hebben, maar dat doet hij nu nooit meer.” Tot slot waagt de analist zich aan een kleine pronostiek. “Het is gerust mogelijk dat Gent zondag weer verliest”, besluit De Coninck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws