Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans lanceren alternatief voor “Alle boeren zijn homo’s”

Club-fans lanceren alternatief voor Alle boeren zijn homo's

Benito Raman zette onlangs de Belgische voetbalwereld even op zijn kop met het intussen alombekende “Alle boeren zijn homo’s”-lied. De fans van Club beleven er al tijden plezier aan, aangezien niemand zich ooit aangesproken voelde.

Ook tegen Oostende weergalmde het lied geregeld van de tribunes. Maar intussen zijn de vindingrijke Club-supporters met een variant op de proppen gekomen.

“Alle boeren naar Brussel”, klonk het zondagnamiddag in het Albertparkstadion, verwijzend naar de bekerfinale van 20 maart tegen Standard. En Benito zelf? Die houdt zich tegenwoordig bezig met het missen van strafschoppen bij Sint-Truiden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws