Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans hangen spandoek aan Ghelamco Arena

Club-fans hangen spandoek aan Ghelamco Arena

Woensdagavond strijden Club Brugge en AA Gent om een plek in de finale van de Beker van België. Dat de wedstrijd heel erg leeft bij de blauw-zwarte aanhang, konden we vandaag zélfs op de openbare weg vaststellen.

“Anti Buffalooooo”, klonk het zondagavond na het laatste fluitsignaal in Jan Breydel. Na de 2-1-overwinning tegen Lokeren werd de toon meteen gezet voor de bekerconfrontatie met Vanhaezebrouck en de zijnen. Club moet straks dan ook een 2-1-achterstand uit de heenmatch ophalen.

In aanloop naar de wedstrijd werd er door Club-fans een spandoek opgehangen ter hoogte van de E17 in Gent, dichtbij de Ghelamco Arena. “Gent is blauw-zwart”, klinkt het. Naar verluidt het werk van supportersgroep North Fanatics.

Gent is blauw-zwart spandoek

Enkele kwekkers zouden intussen ook gearriveerd zijn in Brugge

Kwekkers in Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws