Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans dienen Filip Joos van antwoord

Club-fans dienen Filip Joos van antwoord

Club Brugge lijkt op weg naar een gemakkelijke avond tegen Westerlo. Bij de rust staat het immers al 3-0 in het voordeel van blauw-zwart na doelpunten van Izquierdo, Vanaken en Diaby. Dolle pret dan ook op de tribunes in Jan Breydel.

Zo moest er nog een rekening vereffend worden met Filip Joos. De analist lachte maandag in Extra Time immers met Club Brugge. En dat terwijl zijn ploeg (AS Roma) voor het laatst kampioen werd in 2001.

“En Filip Joos is een janet”, weerklonk het bijgevolg in de wedstrijd tegen Westerlo. Ook Hein Vanhaezebrouck en de Buffalo’s werden op de korrel genomen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws