Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club en Standard mogen tickets bekerfinale beginnen te verdelen

Club en Standard mogen tickets bekerfinale beginnen te verdelen

Op zondag 20 maart om 16u kijken Club Brugge en Standard elkaar in de ogen tijdens de bekerfinale van 2016. De belangstelling is, net zoals vorig jaar, erg groot om erbij te zijn. Toch zullen er wellicht heel wat geïnteresseerden met lege handen achterblijven. 

Zowel Club als Standard krijgen 20.500 tickets om te verdelen voor de bekerfinale. We mogen er dan ook van uitgaan dat het Koning Boudewijnstadion straks uitverkocht is. De vraag naar tickets zal immers veel groter zijn dan het aanbod.

Het stadion heeft in principe een capaciteit van 50.000 supporters, maar de overige plaatsen zijn gereserveerd voor de KBVB en sponsors. Dat weet Het Nieuwsblad. De voorrangsperiode voor abonnees loopt bij Club van 16 februari tot 1 maart. De vrije verkoop gaat van start op 4 maart.

Meer informatie over de prijzen volgt nog. Bij de Rouches kost een ticket tussen de 35 en 60 euro. Club krijgt tribunes 3 en 4, waar de Anderlecht-fans vorig jaar ten onder gingen tegen blauw-zwart. Standard krijgt tribunes 1 en 2.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws