Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge voetbalde in de speeltuin”

Club Brugge voetbalde in de speeltuin

Club Brugge verpletterde vrijdagavond Westerlo en pakt zo 21 op 21 in de competitie. Het was een collectief sterke prestatie, maar vooral Hans Vanaken en Claudemir sprongen eruit. Wim De Coninck analyseert.

“Club overdonderde Westerlo echt”, opent de analist in Stadion. “Club speelde met veel druk, veel zelfvertrouwen en heel veel volk in de zestien. En als je dan goed beweegt en inspeelt, breek je de ban al snel. Al liet Westerlo zich wel erg makkelijk afslachten.”

“Met Claudemir en Izquierdo stond de 1-0 al na een kwartier op het bord en dan was het moeilijkste gebeurd. Daarna voetbalde Club in de speeltuin”, gaat hij verder. “Tegen Standard had Westerlo een over-mijn-lijk-mentaliteit, maar daar was in Jan Breydel niets van te zien.”

“Ik had het gevoel dat Westerlo het rustig aan wilde doen. Geen kaarten pakken, geen blessures… Tegen Moeskroen willen ze de klus klaren. Dat was duidelijk de opdracht en het gevoel van Bob Peeters & co. Al voor de match bleek dat”, besluit De Coninck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws