Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge opnieuw gelinkt aan ex-speler

Club Brugge opnieuw gelinkt aan ex-speler

Club Brugge heeft met Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese, Michaël Cordier, Jens Teunckens en sluitstuk op overschot Sinan Bolat heel wat doelmannen in zijn selectie. 

Maar ondanks vijf keepers in de Brugse A-kern, meldt Deportivo Valencia dat Mathew Ryan mogelijk terugkeert naar Jan Breydel. De Australische goalie kon zich tot dusver nooit helemaal doorzetten bij Valencia en bovendien staat de positie van eerste doelman Diego Alves allesbehalve ter discussie.

Afgelopen weekend zat Ryan zelfs niet in de selectie tegen Granada. Al zijn er Spaanse bronnen die over een lichte blessure spreken. Als Jaume Domènech effectief in de pikorde van trainer Gary Neville gestegen zou zijn, slinken de speelkansen van de ex-doelman van Club aanzienlijk. Eerder linkte ook Fichajes Ryan al meermaals aan blauw-zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws