Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge nu al zeker van Play-Off 1

Club Brugge nu al zeker van Play-Off 1

Nog vijf wedstrijden in de reguliere competitie en dan weten we welke ploegen een plekje bij de beste zes van het land mogen opeisen. Voor plaatsen 5 en 6 is nog alles mogelijk, maar Club Brugge is nu al zeker van zijn deelname aan Play-Off I.

Dankzij de overwinning tegen Gent telt Club vijftien punten voorsprong op Charleroi, dat momenteel zevende staat. Omdat blauw-zwart zeven keer meer won dan de Carolo’s, is het onmogelijk dat ze nog bijgehaald worden. Dat weet Het Nieuwsblad.

De Buffalo’s hebben evenveel punten als Club, maar zij tellen twee winstmatchen minder dan blauw-zwart. Daardoor moeten Hein Vanhaezebrouck en de zijnen nog één punt pakken om mathematisch zeker te zijn van Play-Off I. In theorie zou Charleroi Gent nog kunnen inhalen, maar dat scenario is vanzelfsprekend hoogst onwaarschijnlijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws