Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge – Gent op tv

Club Brugge - Gent: belangrijke informatie

Op woensdag 3 februari staat de terugmatch van de halve finale in de Beker van België op het programma. Daarin nemen Club Brugge en AA Gent het tegen elkaar op in een uitverkocht Jan Breydelstadion.

Om onze manschappen extra op scherp te zetten, organiseert Blue Army een Flag Day. Bovendien deelt sponsor Proximus maar liefst 20.000 fanvlagjes uit voor de bekerconfrontatie met de Buffalo’s van start gaat. Het belooft dus een onvergetelijke avond te worden voor alle aanwezige supporters.

Ook voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn in het stadion is er goed nieuws. In tegenstelling tot de heenmatch zal de terugmatch tussen Club Brugge en AA Gent namelijk wél uitgezonden worden op Canvas. Vanaf 20.30u kan je bij Sporza terecht om Club naar de finale te schreeuwen. Frank Raes is de commentator van dienst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws