Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club bijt in het Genkse zand

Club bijt in het Genkse zand

Club is er niet in geslaagd om een vervolg te breien aan zijn zegereeks. In een evenwichtige wedstrijd nam scheidsrechter Wim Smet enkele bepalende beslissingen in het voordeel van de thuisploeg.

Beide ploegen begonnen aftastend en dus zonder al te veel kansen aan de wedstrijd. Bij de eerste voldragen Brugse aanval was het echter meteen raak. Meunier knutselde via Coopman en Vanaken een uitstekende combinatie in elkaar en rondde die zelf beheerst af.

Genk reageerde via een schot van Bailey, maar Butelle stond pal. Tien minuten voor de rust kwam de thuisploeg dan toch op gelijke hoogte. Bij een duel tussen De Bock en Walsh ging de Genkse verdediger neer na een lichte trekfout. Op aangeven van de assistent-scheidsrechter wees Smet naar de stip. Karelis zette om en schoot zo de 1-1-ruststand op het scorebord.

Net na de rust kwam Genk op voorsprong na een knappe plaatsbal van Buffel. Nochtans ging een overduidelijke overtreding van Malinovsky op Denswil aan het doelpunt vooraf. Voorts erg weinig kansen in de Genkse zandbak.

Tien minuten voor tijd kwamen de Limburgers nog eens opzetten via Buffel, Malinovsky en Samatta. Laatstgenoemde schoot van dichtbij de 3-1 tegen de touwen. De match leek gespeeld, maar Vanaken maakte al snel de aansluitingstreffer. Club probeerde nog wel, maar zag in het slot Bizot de 3-3 met een reflex uit zijn doel ranselen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws