Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Castillo weet van geen ophouden en blijft maar scoren

Castillo weet van geen ophouden en blijft maar scoren

Nicolas Castillo is helemaal herboren bij Universidad Católica. De huurling van Club Brugge vond zaterdagavond opnieuw twee keer de weg naar doel. 

Meteen goed voor de tiende treffer van de 23-jarige spits. En dat in slechts zes wedstrijden! Castillo scoort op dit moment gemiddeld één keer om de 52 minuten (zes basisplaatsen waarvan één keer gewisseld na 70 minuten). Duizelingwekkende cijfers!

Castillo & co keken tegen O’Higgins lang tegen een 4-0-achterstand aan, maar scoorden in de laatste tien minuten nog drie keer tegen. De Brugse huurling nam zowel een veld- als penaltygoal voor zijn rekening. Door de 4-3-nederlaag moet Universidad Católica zijn leiderspositie wel afstaan aan Palestino.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws