Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bursaspor wil De Sutter van de hand doen

Bursaspor wil De Sutter van de hand doen

Tom De Sutter verkaste afgelopen zomer naar Bursaspor. Met tot dusver slechts 336 competitieminuten kon hij de hoge verwachtingen nooit inlossen. De ex-spits van Club Brugge mag na een half jaar dan ook al vertrekken.

De transfer van De Sutter naar Bursaspor is allesbehalve een voltreffer geworden. Zowel op sportief als financieel vlak liep het erg stroef. De Turkse club kwam zelfs lang zijn betalingsverplichtingen niet na ten opzichte van de 30-jarige spits.

Daardoor werd De Sutter ei zo na een transfervrije speler en was er sprake van een terugkeer naar Club Brugge. Maar die kwam er niet. Blauw-zwart koos immers voor de 19-jarige Wesley Moraes. Bovendien voldeed Bursaspor in extremis dan toch nog aan zijn financiële plichten.

De Sutter scoorde niet in de competitie, maar vond onlangs wel 2 keer de weg naar doel in de Turkse beker. Maar die goals konden Bursaspor niet meer overtuigen. De Sutter zat zaterdag opnieuw 90 minuten op de bank en mag volgens Goal.com vertrekken. De Turken hopen dat er een goed bod komt uit China, waar de transfermarkt nog tot 25 februari open is en waar er de laatste tijd kwistig met geld gestrooid wordt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws