Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans voorspelt wie met titel aan de haal zal gaan

Brusselmans voorspelt wie met de titel aan de haal zal gaan

Afgelopen week had quasi iedereen een mening over de dubbele Slag om Vlaanderen en de rol die Hein Vanhaezebrouck en Mbark Boussoufa daarin speelden. Herman Brusselmans kon vanzelfsprekend niet achterblijven.

“Ik meen dat er onder meer door de komst van Mbark Boussoufa een veer is gebroken bij AA Gent, bij de leiding van de club, bij de andere spelers van de club en bij de supporters van de club”, opent Brusselmans zijn wekelijkse HLN-column. “Er zijn de believers en de non-believers. De eersten denken dat Boussoufa een aanwinst is, die met name de mager presterende Moses Simon naar de vergetelheid zal shotten en de anderen denken dat Boussoufa te ongetraind en te blasé is om het team iets bij te brengen.”

“Maar wat denkt Hein Vanhaezebrouck? Nou, eerst dacht hij dat Boussoufa totaal onnodig was bij la Gantoise en toen werd hij zonder twijfel op de vingers getikt door De Witte en Louwagie en verklaarde hij ineens dat Boussoufa een ware verrijking is voor de kern. Maar wat hij werkelijk denkt, dat zullen we pas weten als AA Gent, met of zonder Boussoufa tussen de lijnen, ofwel kampioen wordt ofwel niet.”

“Persoonlijk vrees ik van niet, omdat ik tevens vrees dat Club Brugge met de titel aan de haal zal gaan. Club heeft niet alleen twee keer in één week gewonnen van AA Gent, het liet ook een ultra solide indruk na en van het gezicht van Michel Preud’homme druppelen de ambitie, de zelfzekerheid en de staalharde wil om het hoogste schavot te bestijgen. Voor de tweede plaats zal gebikkeld worden tussen AA Gent en Anderlecht, de club die ons nu al jaren en jaren ontgoochelt, maar let op, onderschat nóóit Anderlecht. Vive le Paars-Wit!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws