Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse techniektrainer pakt uit met trap waar zelfs Messi jaloers op is

Brugse techniektrainer pakt uit met trap waar Messi jaloers op is

Onlangs schoot Lionel Messi vanuit een onmogelijke hoek de bal in doel. Op een trainingssessie van Barcelona gaf de spits van ver achter de doellijn het leer een onwaarschijnlijke curve mee. Maar bij blauw-zwart loopt er eentje rond die zowaar nog straffer doet! 

Techniektrainer Thomas Vlaminck komt namelijk de kleedkamer niet eens uit om de bal alsnog tussen de palen te mikken. Héérlijk gedaan! Onderstaand zowel de beelden van Messi als van onze blauw-zwarte techniekcoach.

Niet echt de leukste weersomstandigheden vandaag op de Academy. Er is zelfs iemand die de kleedkamer liever niet uit komt.

Posted by Club Brugge Academy on Thursday, February 18, 2016

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws