Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse lappenmand loopt weer vol in aanloop naar match tegen KVO

Brugse lappemand loopt weer vol in aanloop naar match tegen KVO

Zondagnamiddag trekken Michel Preud’homme en zijn manschappen richting het Albertparkstadion, waar de voorlaatste wedstrijd voor de verhuis van KVO naar Roeselare gespeeld zal worden. De Brugse coach kan tegen Yves Vanderhaeghe & co op heel wat spelers geen beroep doen.

Vrijdag had Preud’homme het op zijn wekelijkse persbabbel onder meer over het lijstje met geblesseerden. Deze keer vielen er heel wat extra namen te noteren in de blauw-zwarte ziekenboeg.

Zo zijn Jelle Vossen (teen) en Ruud Vormer (buik) onzeker. Beide spelers konden twee dagen niet meetrainen. Volgens HLN blijft de Nederlander zo goed als zeker aan de kant tegen Oostende. Over de 26-jarige aanvaller valt er morgen na de training een beslissing.

Seizoen voorbij

Dion Cools is er zondag sowieso niet bij. Hij kon deze week niet trainen door last aan de patellapees van zijn knie. Maar het slechtste nieuws is ongetwijfeld voor Bernie Ibini. De jonge Australiër brak zijn kuitbeen op zomerstage en zal ondanks een goede revalidatie wellicht niet meer in actie kunnen komen dit seizoen.

Tot slot is er gelukkig ook goed nieuws. Felipe Gedoz hervatte de groepstraining en is zondag inzetbaar. Leandro Pereira heeft zoals eerder gemeld nog altijd last van zijn enkel, maar traint intussen al terug mee met zijn ploegmaats. Het gaat dus niet om een ernstige blessure bij de ex-spits van Palmeiras.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws